10 дек. 2011 г., 01:27

Без дъх!... 

  Поэзия » Гражданская
460 0 2

 

От бездушно-въздушни тиради…

От смъртоносно отровни стрели…

От убийствени делнични свади…

Покосен от змии - куршумени…

От подкръстови удари - саблени -

аз оставам без дъх и без думи!

 

© Никола Тенев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??