10.12.2011 г., 1:27 ч.

Без дъх!... 

  Поезия » Гражданска
457 0 2

 

От бездушно-въздушни тиради…

От смъртоносно отровни стрели…

От убийствени делнични свади…

Покосен от змии - куршумени…

От подкръстови удари - саблени -

аз оставам без дъх и без думи!

 

© Никола Тенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??