Без име
Искрица блясва в мрака черен,
умира някоя звезда.
Ако ти си пожелаеш нещо -
казват, ще го сбъдне тя.
Видях те нежна и красива,
но не търсех красота,
тъй както в плен не искам
да хвана твоята душа.
Единствено, което мога
да поискам от умираща звезда,
е да ме обичаш мила моя,
да бъде силна, чиста любовта.
/11 Декември 2003 г./
Посвещава се на Таня (Станимира)
© Даниел Герджиков Все права защищены
Толкова хора го харесват, а никой не му слага оценка.
Не мога да разбера това как да го тълкувам? Ролкова е добро, че не можете да го оцените, или просто не ви харесва, а искате да ме подкрепите... Което и от двете да е - Благодаря Ви на всички!