"Без майчина любов"
Не знам, просто не намирам думи
и не мога да опиша как се чувствам.
Лошо е да загубиш човек любим -
самотен и неразбран, ей това съм.
Ти беше родител и верен приятел,
даваше ми надежда да мечтая.
Днес попадам само на предатели,
с всичко и всеки трябва да се боря.
Искам да си тук, да ми даваш рамо -
да забравя за миг, че съм останал сам.
Да изрека отново думата "мамо" -
да ме подкрепяш в света голям.
Имам толкова много да кажа,
но няма, няма с кой да споделя.
След теб не остана ми надежда,
всеки ограбва мен и мойта свобода.
По-трудно е с всеки изминал ден -
още повече, че знам - няма да си до мен.
Дете не расте без майчина любов
и аз няма да порасна в този живот.
В памет на Маргарита Алексова (08.06.1956г. - 17.07.2006г.)
Можете да видите клипа към текста на този адрес: http://vbox7.com/play:0ef7aa3a
© Георги Алексов Все права защищены
Но точно заради загубата си длъжен да пораснеш!