Нямам муза
и е... нищо в душата ми,
и е тъмно в очите,
и са празни белите листове.
Колко каляски
от тука преминаха,
колко принцове
в златотъкани одежди...
Кой ме ориса
да съм така безразлична,
да очаквам... в самота
и... бездумие.
© Галя Николова Все права защищены