15 авг. 2020 г., 20:28

Без себе си 

  Поэзия » Другая
793 12 10

Изгубва се от себе си. Инат е. 
Забравя, че я има между живите. 
Забравя как се иска. Как се плаче. 
Прогонва огледалото завинаги. 


Самичка е. Без себе си останала. 
Разбират го единствено мушиците
и пазят от глада си с разстояние
утихналите рани под ресниците. 


Ще чакам да я видя както някога,
след себе си без дъх да се затича. 
Но носи се насреща само вятър и...
прилича ми на някого. Прилича.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??