5 мая 2020 г., 22:24

Без следа 

  Поэзия
466 0 2

Стъпките ми вече никъде не водят, 

така че късно е да тръгваш подир тях. 
Вероятно краката ти сами ще ходят
вечно там, където някога за тебе бях. 
Когато не избра да ме последваш
и остави любовта да оцелява, 
изгуби правото да ме преследваш
и за мен да имаш някаква представа.
Когато не избра с мене да вървиш
и обрече тази обич в самота,
всъщност ти реши с мен да се простиш
и завинаги изгуби моята следа. 

 


 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??