26 окт. 2007 г., 11:05

Без теб 

  Поэзия » Любовная
764 0 4

Есен е. Мъгла и дъжд -

редуват се като в душата ми.

Вечер е. Спомени за мъж -

за този, който е в сърцето ми.

 

Камината гори и искам да се сгрея

като в ръцете твои топли...

със теб отново да се смея,

да спя спокойно в моите нощи.

 

Студено е, а идва дълга зима.

Тя вечна ще да е за мен.

Без тебе няма никога да има

прекрасен, слънчев ден.

© Ивелина Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??