Есен е. Мъгла и дъжд -
редуват се като в душата ми.
Вечер е. Спомени за мъж -
за този, който е в сърцето ми.
Камината гори и искам да се сгрея
като в ръцете твои топли...
със теб отново да се смея,
да спя спокойно в моите нощи.
Студено е, а идва дълга зима.
Тя вечна ще да е за мен.
Без тебе няма никога да има
прекрасен, слънчев ден.
© Ивелина Цветкова Всички права запазени
е слънце, много слънце в душата.
С много обич.