9 янв. 2011 г., 15:55

Без значение 

  Поэзия
597 0 1

 

Да ви обяснявам нямам намерение.

Без думи изгарят някои неща

и нямат нужда от одобрение

или да ги видел бил светът.

Не, няма да ви кажа как се казва,

нито каква титла съм му дала,

а че клюки вилнеят безнаказано,

роля в нищо мое не би играло.

Няма да го рамкирам и описвам.

Ще бъде убийствено и само мой!

Сърцето си до разрушение на него ще орисвам.

И без значение ми е какво за мене някой ще говори…

 

 

08.01.2011г.

гр. Сопот

© Събина Брайчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??