Да ви обяснявам нямам намерение.
Без думи изгарят някои неща
и нямат нужда от одобрение
или да ги видел бил светът.
Не, няма да ви кажа как се казва,
нито каква титла съм му дала,
а че клюки вилнеят безнаказано,
роля в нищо мое не би играло.
Няма да го рамкирам и описвам.
Ще бъде убийствено и само мой!
Сърцето си до разрушение на него ще орисвам.
И без значение ми е какво за мене някой ще говори…
08.01.2011г.
гр. Сопот
© Събина Брайчева All rights reserved.