13 дек. 2007 г., 08:28

Бездънни нежни очи 

  Поэзия » Любовная
926 0 22

Бездънни нежни очи!

Разумът странно мълчи...

Потъвам във твоите бездни,

пропадам в дълбоки води...

И връщане няма назад!

Сърцето ми лудо пулсира,

а дъхът ми стига едва,

за да подпечата с целувка

спогодбата - нежна милувка

между мен и любовта!...

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??