13.12.2007 г., 8:28 ч.

Бездънни нежни очи 

  Поезия » Любовна
927 0 22

Бездънни нежни очи!

Разумът странно мълчи...

Потъвам във твоите бездни,

пропадам в дълбоки води...

И връщане няма назад!

Сърцето ми лудо пулсира,

а дъхът ми стига едва,

за да подпечата с целувка

спогодбата - нежна милувка

между мен и любовта!...

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??