Стъпки от птица
в есенна шума,
небе отронено -
дом на езичница,
дърво със корени
и с плодни клони,
пролетен дъжд
в есенна ябълка,
непоправима грешница
с очи на икона,
ураганно влюбена -
стихийна странница,
бесовЕ в стИхове
и в рими оголени.
Глаголите ненаписани –
в параклиси сторени.
22.03.2009 г.
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены
Колкото до стихотворението- и глаголно, и безглаголно- все си си стихия!Поздрав!!!