Омекнал порив, биричка, шкембе.
Чорап вмирисан. С дупка. Горе.
И вкиснал дъх. И кариес. Небе.
Муха. Брада. Без контра.
Два лева. Прашни. В заден джоб.
Проверка. Стоп. И мъничко изпрани.
Ти що не провери, бе? Змей! Идиот!
Зъбоскърцане....Закани...
Килца. Диета. Фитнес. Мор.
И сауна като капак на всичко.
И петък вечер. Секс. На екс.
През куп за грош до безпаричност.
Ах, цяла нощ, ах цяла нощ...
Целувка бърза, обещание.
И ден и нощ през куп за грош...
А ние, вярващите, чакаме...
Любовник. Готин. Твърд. Докрай.
Ех, някаква си там приятност.
А беше пролет, беше май.
Да продължавам ли нататък?
© Стефан Балди Все права защищены
Бедний ми, бедний Македонски...
Забавлявам се с теб
Апропо, видях как те налазиха защитници. Споко. То това си е стадно чувство в Откровения - независимо слаба или добра, около една творба винаги има някакво ЗА и ПРОТИВ и никога градивна критика.