28 февр. 2019 г., 07:30

Безкраен път 

  Поэзия » Философская
316 0 0

Пътят  пред мен е безкраен,
нищо че краен съм аз.
Имам си син Божидарен.
Той ще поеме
волана от мене
и ще настъпва
педала за газ.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??