28.02.2019 г., 7:30 ч.

Безкраен път 

  Поезия » Философска
296 0 0

Пътят  пред мен е безкраен,
нищо че краен съм аз.
Имам си син Божидарен.
Той ще поеме
волана от мене
и ще настъпва
педала за газ.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??