Докосни ме, прегърни ме
и сърцето открадни ми.
Огънят между нас нека да пламти
и целите да ни изгори!
От страст, жажда, копнеж
и нуждата от допира ти.
Всичко до болка в мен крещи.
Дай ми глътка от твоя елексир,
за да потуша бурята, която бушува
в душата и тялото ми.
Обичай ме до болка, докато сърцето ти тупти!
Обичай ме, докато всичко в теб ме иска – до безкрай!
Обичай ме, докато смъртта ни раздели – дори във вечността!
Нека се слеем в едно цяло, което никой не ще да раздели.
© СИЛВИЯ ИВАНОВА Все права защищены