Ще те обичам винаги!...
Като горещо лято
във слънчеви простори
ще те къпя,
като тъжна есенна соната
във спомените прежни
ще те скътам,
като вихрушка зимна
ще обгръщам
със снежни ласки
твойто тяло...
Като омайна пролет
ще разцъфна
в мечтите ти -
за мене закопняли...
p. s. Това е първият ми опит да напиша "бял стих".
Критикувайте смело, искам да знам какво да поправя!
За по-срамежливите - имам и поща!!!
Прегръщам Ви всички! Приятен ден!!!
© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены