14 нояб. 2004 г., 17:35

безпощадно 

  Поэзия
749 0 0
Кожата на устните ти -
кожа.
Косата на главата ти -
коса.
Ръцете ти -
ръце.
Пръстите ти тънки -
пръсти.
Гърдите ти с малки зърна -
гърди.
Пъпчето ти - мъничко -
пъпче.
Там някъде на Венера хълма -
хълмче.
Колената ти ожулени -
колена.
Стъпалата ти мънички -
стъпала.
Пръстчетата им лакирани в червено -
пръстчета.
Толкова обикновена си...
Толкова...
А така си безпощадно истинска

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??