28 авг. 2022 г., 17:46

Безпросветните министри 

  Поэзия
154 0 0

Толкоз фундаментални проблеми

                                          надвиснали,

а те най-дребните требят.

Един учебникарски  лови "бисери",

друг умува над учебното време.

 

Ей, клета Просвето! Все без късмет си!

Хич не било ти писано

да си намериш един поне свестен

(и просветèн) просвèтен министър.

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??