Aug 28, 2022, 5:46 PM

Безпросветните министри 

  Poetry
147 0 0

Толкоз фундаментални проблеми

                                          надвиснали,

а те най-дребните требят.

Един учебникарски  лови "бисери",

друг умува над учебното време.

 

Ей, клета Просвето! Все без късмет си!

Хич не било ти писано

да си намериш един поне свестен

(и просветèн) просвèтен министър.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??