28.08.2022 г., 17:46 ч.

Безпросветните министри 

  Поезия
152 0 0

Толкоз фундаментални проблеми

                                          надвиснали,

а те най-дребните требят.

Един учебникарски  лови "бисери",

друг умува над учебното време.

 

Ей, клета Просвето! Все без късмет си!

Хич не било ти писано

да си намериш един поне свестен

(и просветèн) просвèтен министър.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??