20 нояб. 2011 г., 17:09

Безпътица 

  Поэзия » Другая
1131 0 23

                  Безпътица

 

 

 

Попътни  ветрове  си  пожелаваме...

но,  верни  на  хазартния  си  нрав,

в  обратната   посока  се  отправяме

без цел...  изпълнени   със  гняв.      

 

 

Не  храним   вяра   и   копнежи...

обречени  във  ранния   си   час,

сред  хаоса  на  празните  брътвежи

да  губиме  човешкото   във   нас.

 

 

 

 

20.09.1976 г.

© Запрян Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??