12 окт. 2007 г., 09:16

Безпътна пътека  

  Поэзия
816 0 3


Вървях по тясната пътека,
прегърнала душата си в ръце.
Вървях и търсех някаква утеха,
подритвайки със крак опърпано сърце.

Вървях аз до момента, в който
разбрах,че свършила е моята пътека.
Пресичаше я кален мост, под който
течеше мътната река на мойта съвест вехта!

© Вечерница или Зорница Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??