15 дек. 2011 г., 22:30

Безразличен 

  Поэзия » Любовная
635 1 0

От страх да не останеш сам,

готов да жертваш гордост, срам,

от нуждата да бъдеш обичан,

да се превърнеш в роб на безразличен.

Да жалееш за ласка, дума добра,

в живот за двама да бъдеш сама.

Тънка усмивка, поглед студен -

сякаш остава само за ден.

Изправен пред теб камък стои,

бедна душа и загаснали искри.

Или страхливец, също като теб,

тлеещ огън в обвивка от лед.

© Теодора Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??