19 февр. 2020 г., 04:51

Безсмъртието на Апостола 

  Поэзия » Гражданская
461 0 0

Българийо, велик син твой

на тебе бе изцяло посветен.

Той не знаеше сън, покой,

за да е народът ни спасен,

че тиранин го потисна,

за свобода даде живота свой

и на бесилото увисна,

безсмъртен да остане той!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??