19.02.2020 г., 4:51 ч.

Безсмъртието на Апостола 

  Поезия » Гражданска
457 0 0

Българийо, велик син твой

на тебе бе изцяло посветен.

Той не знаеше сън, покой,

за да е народът ни спасен,

че тиранин го потисна,

за свобода даде живота свой

и на бесилото увисна,

безсмъртен да остане той!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??