21 дек. 2019 г., 12:42

Безсрамно 

  Поэзия » Любовная, Эротическая
730 2 10

Прескочих дъгата във миг на разгул,

тласък див ме превърна във струна,

потреперих и стихнах - мигът бе красив.

И безсрамен, напълно безумен.

 

Разлях се в екстаз, в безтегловност, Една,

до безбожност - задъхана, жадна.

Ако ти си дошъл неповикан и сам

си готов за среднощно разпятие.

 

Зачервена от срам и Луната се скри - 

изтъня, зад ждрелото се спусна.

Аз премрежвам отново греховни очи,

а ръцете в криле се превръщат.

 

Топла пот криволичи по голата плът,

подранилата утрин ни стряска,

за последно извивам се - морна дъга

и примирам безсрамно от щастие.

© Геновева Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??