9 апр. 2012 г., 11:14

Безусловен 

  Поэзия » Другая
473 0 0

Един избор на всеки се пада,

решаващ за живота е той -

дали напред за голяма облага

или назад, попаднал в порой.

Часът нулев ще стане,

стрелките по теб ще звънят,

времето май ще те чака.

Земята под краката мълчи,

а горе, горе в небесата

една по една гаснат звезди.

Твоят избор направен е вече,

ликът ти облян е с лъчи,

дали е голяма награда,

или в блато затънал си ти?

Твоят избор направен е вече!

Кажи ми, кажи ми, кажи!

Какъв е, напред ли, назаде?

Къде да те диря, сочи!

© Любена Стоименова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??