28 апр. 2020 г., 11:06

По пладне 

  Поэзия » Свободный стих, Другая
494 0 2

По пладне небето

е сготвило за вятъра

бели облаци

в най - дълбоката

си синя тава.

Той недолюбвайки

сосът от фрикасе ги побутва

пред лицето на слънцето.

Ще нахраня очите си с тези облаци,

ще ги наметна с  клепачи,

да дремнат малко,

да посънуват небето.

 

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??