9 нояб. 2016 г., 17:24

Била съм 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
444 1 4

Уморих се
да изкупвам смеха си
с мъртви въпроси
без отговор – пусти,
бисер от сълзи да сбирам,
да ожалвам цвета на липата,
че вехне в сухата шума
и дъхът му по вятърни дебри
пилей се.
Мога и искам 
да приспя песъчинка
с любов в раковина
и перла с любов да събудя,
с роса да поливам,
аромат да закътам,
тъга да изкупвам
със смях...
За да знам, че била съм...

 

Galaxi

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??