9.11.2016 г., 17:24 ч.

Била съм 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
441 1 4

Уморих се
да изкупвам смеха си
с мъртви въпроси
без отговор – пусти,
бисер от сълзи да сбирам,
да ожалвам цвета на липата,
че вехне в сухата шума
и дъхът му по вятърни дебри
пилей се.
Мога и искам 
да приспя песъчинка
с любов в раковина
и перла с любов да събудя,
с роса да поливам,
аромат да закътам,
тъга да изкупвам
със смях...
За да знам, че била съм...

 

Galaxi

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??