Nov 9, 2016, 5:24 PM

Била съм 

  Poetry » Love, Free verse
442 1 4

Уморих се
да изкупвам смеха си
с мъртви въпроси
без отговор – пусти,
бисер от сълзи да сбирам,
да ожалвам цвета на липата,
че вехне в сухата шума
и дъхът му по вятърни дебри
пилей се.
Мога и искам 
да приспя песъчинка
с любов в раковина
и перла с любов да събудя,
с роса да поливам,
аромат да закътам,
тъга да изкупвам
със смях...
За да знам, че била съм...

 

Galaxi

© Галина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??