Когато стъпалата ти докоснат
росните капки по тревата
преди да се изпарят.
И тревите нежно
долепват стъбла по кожата ти.
Когато вдъхнеш
първата глътка въздух
от мига зазоряване
и слънцето меко целуне
клепачите ти разсъмващо.
Когато нощта
легне върху теб
с безплътно тяло
и усещаш допира ù
в леглото.
Когато почувстваш,
че светът те дарява
с твърде много усещания...
Благодари на живота.
Какво повече ти е нужно...
© Руска Рулетка Все права защищены