11.09.2012 г., 15:55 ч.

Благодари на живота 

  Поезия » Философска
597 0 4

Когато стъпалата ти докоснат

росните капки по тревата

преди да се изпарят.

И тревите нежно

долепват стъбла по кожата ти.

 

Когато вдъхнеш

първата глътка въздух

от мига зазоряване

и слънцето меко целуне

клепачите ти разсъмващо.

 

Когато нощта

легне върху теб

с безплътно тяло

и усещаш допира ù

в леглото.

 

Когато почувстваш,

че светът те дарява

с твърде много усещания...

Благодари на живота.

Какво повече ти е нужно...

 

© Руска Рулетка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??