16 дек. 2009 г., 11:28

Благодаря ти, мамо 

  Поэзия » Другая
1024 2 4

Майчице, изстрадала и силна,

ангел земен на белите ми дни,

даряваш ме със щастие обилно,

макар цената да боли.

 

Прости за всички мои грешки,

за белите коси, прости,

за думите, като олово тежки,

за нощите безсънни,

за изстраданите дни.

 

Ти, майчице, с умора украсена,

с ореол от мъки и сълзи,

ти, майчице, за мен безценна,

обич във сърцето ми за теб гори.

 

Благодаря ти за нестихващата нежност,

благодаря ти за безброй неща,

за любовта, безкрайна като вечност,

за всичко, Мамо, аз благодаря!!!

© Милена Войкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??