Dec 16, 2009, 11:28 AM

Благодаря ти, мамо 

  Poetry » Other
1026 2 4

Майчице, изстрадала и силна,

ангел земен на белите ми дни,

даряваш ме със щастие обилно,

макар цената да боли.

 

Прости за всички мои грешки,

за белите коси, прости,

за думите, като олово тежки,

за нощите безсънни,

за изстраданите дни.

 

Ти, майчице, с умора украсена,

с ореол от мъки и сълзи,

ти, майчице, за мен безценна,

обич във сърцето ми за теб гори.

 

Благодаря ти за нестихващата нежност,

благодаря ти за безброй неща,

за любовта, безкрайна като вечност,

за всичко, Мамо, аз благодаря!!!

© Милена Войкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??