30 дек. 2008 г., 19:05

Благослов 

  Поэзия
586 0 5

На всички, които откриват себе си тук

 

Светли български души,

Бог да ви благослови,

че останали сте будни

в изпитанията трудни;

че опазихте сърцата

и напътствахте ръката

да раздава топлина

и любов,

и красота;

че не спряхте на средата

между злото и дъгата,

а създавахте надежда

за живот

и вяра,

нежност...;

че опитахте дори

хули,

болки,

клевети,

но обърнахте страната

на смеха и светлината,

та с това се озари

даже мракът.

 

Ех... души!

Бог да ви благослови!

 

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??