На всички, които откриват себе си тук
Светли български души,
Бог да ви благослови,
че останали сте будни
в изпитанията трудни;
че опазихте сърцата
и напътствахте ръката
да раздава топлина
и любов,
и красота;
че не спряхте на средата
между злото и дъгата,
а създавахте надежда
за живот
и вяра,
нежност...;
че опитахте дори
хули,
болки,
клевети,
но обърнахте страната
на смеха и светлината,
та с това се озари
даже мракът.
Ех... души!
Бог да ви благослови!
© Руми Бакърджиева All rights reserved.
нека ти е светло и топло в душата....с обич.