2 мар. 2008 г., 09:08

Благословена пролет 

  Поэзия
1372 0 14

БЛАГОСЛОВЕНА  ПРОЛЕТ 

 

Здравей, ти, пролет! Пак

пристигаш

със цветове и птици.

Като вълшебница омайваш

и  млади, и старици.

Ех, доживяхме да те видим,

че също като лани

тя - злата зима, в нас остави

отново тежки рани.

Благословена да си, пролет!

Благодаря, за гдето

със ласките си ти събуждаш

отново в мен детето.

Благословена да си, пролет!

© Лилия Велчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??