Mar 2, 2008, 9:08 AM

Благословена пролет 

  Poetry
1355 0 14

БЛАГОСЛОВЕНА  ПРОЛЕТ 

 

Здравей, ти, пролет! Пак

пристигаш

със цветове и птици.

Като вълшебница омайваш

и  млади, и старици.

Ех, доживяхме да те видим,

че също като лани

тя - злата зима, в нас остави

отново тежки рани.

Благословена да си, пролет!

Благодаря, за гдето

със ласките си ти събуждаш

отново в мен детето.

Благословена да си, пролет!

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??