БЛАГОСЛОВЕНА ПРОЛЕТ
Здравей, ти, пролет! Пак
пристигаш
със цветове и птици.
Като вълшебница омайваш
и млади, и старици.
Ех, доживяхме да те видим,
че също като лани
тя - злата зима, в нас остави
отново тежки рани.
Благословена да си, пролет!
Благодаря, за гдето
със ласките си ти събуждаш
отново в мен детето.
Благословена да си, пролет!
© Лилия Велчева Всички права запазени
след студовете,които са не само в душите ни!!!
поздрави Лили!!!
чудесно е!