27 сент. 2006 г., 13:36

Блажено 

  Поэзия
683 0 4
Там нейде в небето се крие
тихата блажена красота,
където птица с полета си шие
перелината вълшебна на нощта.

Там нейде, скрита сред звездите,
тихо се разлива любовта
и в сънищата ви, когато спите,
слива и разпалва вашите сърца.

Там нейде очите се взират
и те зърват самотен и ням,
и в чудо блажено, тихо намират
нашето място в озарения храм.

© Борислава Илиева Зашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??