1 июл. 2014 г., 20:55  

Прах 

  Поэзия » Любовная
947 1 30

 


 Не ме очаквай.
Пътят ми се свлече –
по сипея. Отнесе го дъждът.
И всеки миг оставам по-далече –
(тук аз съм низината, ти - върхът).

По думите ти стъпвах –
речни камъни.
Подхлъзвах се и падах.
Но вървях.
До онзи сипей –
първата измама.
И камъните станаха
на прах...

 

 

 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??