Jul 1, 2014, 8:55 PM  

Прах 

  Poetry » Love
952 1 30

 


 Не ме очаквай.
Пътят ми се свлече –
по сипея. Отнесе го дъждът.
И всеки миг оставам по-далече –
(тук аз съм низината, ти - върхът).

По думите ти стъпвах –
речни камъни.
Подхлъзвах се и падах.
Но вървях.
До онзи сипей –
първата измама.
И камъните станаха
на прах...

 

 

 

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??