Тя бе блудница в своята душа,
вкопчи се в безмилостната игра!
Прегръщаше с мили и нежни ръце
мъже, от които и се повръщаше...
Тe бяха красиви, но с жалки сърца,
подчинени на страсти греховни!
Безмилостно късаха нейната душа,
сипеше се кръв от ласки отровни!
Тя не знаеше как бе стигнала до там -
сърцето и пусто, не вярваше в нищо!
Понякога в очите четеше се срам -
очи, които някога обичаха горещо!
Тя бе с много, но всъщност сама
търсеше онзи, който в очите и ще чете,
искаше нейният любим обич да и даде!
Но всичко бе вече безсмислено - за любовта нямаше билет!
© Дива Самодива Все права защищены
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=137218