9.11.2008 г., 0:36 ч.

Блудница 

  Поезия » Друга
1197 0 4
 

Тя бе блудница в своята душа,

вкопчи се в безмилостната игра!

Прегръщаше с мили и нежни ръце

мъже, от които и се повръщаше...

 

 

Тe бяха красиви, но с жалки сърца,

подчинени на страсти греховни!

Безмилостно късаха нейната душа,

сипеше се кръв от ласки отровни!

 

Тя не знаеше как бе стигнала до там -

сърцето и пусто, не вярваше в нищо!

Понякога в очите четеше се срам -

очи, които някога обичаха горещо!

 

 

Тя бе с много, но всъщност сама

търсеше онзи, който в очите и ще чете,

 искаше нейният любим обич да и даде!

Но всичко бе вече безсмислено - за любовта нямаше билет!

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??