30 мая 2014 г., 21:47

Богинята на красивата болка 

  Поэзия » Другая
469 0 2


Разкъсам себе си

на хиляди парчета  лунна самота...

сълзите са от вино и горчива истина...

Може би искаш да отпиеш глътка от тях

или бих могла да ги споделя с нощта?...

Тревата е безумно студена, прегръща

самотните лунни  рамене и

бавно стават на прах...

Къде са онези  красиви светове, Господи?...

 

Автор: Моника Стойчева

Дата: 29. 05. 2014 г.


© Моника Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??