18 апр. 2014 г., 19:36

Божествен дар 

  Поэзия » Эротическая
779 0 3

Дойде и този ден,

любими, в който си роден!

Тичам, шетам като луда,

правя всякаква понуда!

 

Едно, едничко аз не знам,

дар какъв ли да ти дам.

Довечера ще го решим,

че денем можем да сгрешим!

 

Цялата ще ти се дам,

малко е, ще ме е срам!

,,Да искам повече, не мога,

та ти за мен си дар от Бога!"

© Исмаил Али Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??